Personlig träning

Personlig träning hos Kasper

Vad innebär personlig träning?

Personlig träning hjälper dig både att hitta dina styrkor samt de utmaningar du har. Om du integrerar träning som en del av din vardag så kommer du sannolikt uppnå dina hälsomål. En personlig tränare kommer förse dig med hållbara och mätbara mål, hitta och behålla motivation samt ger dig genomtänkta träningsupplägg för dina syften.

Komma igång
För dig som vill komma igång med träning är vår erfarenhet att den bästa
träningsformen är den du tycker är rolig och som passar in i ditt liv. Vi kan erbjuda nya tankar och idéer där du får utmana dig själv för att hitta rätt träningsform.

Träningsaktiva
Personlig träning ger dig en grund att träna på ett säkert sätt och för att nå de resultat du eftersträvar. Oavsett om du precis har kommit igång med träningen eller tränar på elitnivå har vi god erfarenhet med att hjälpa dig att få de resultat du vill ha.

Pris
40 min 710:- 
60min 850:-

Maila till Kasper vid intresse: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Personlig pilatesträning hos Sara

Är du nyfiken på pilates eller har du tränat det förut? 

Vi anpassa ett pilates program efter dina förutsättningar och mål med pilatesträningen. Pilates är en blandning mellan styrkeövningar som främst riktar sig in på mag- och ryggmuskulaturen samt rörlighetsövningar. Vi arbetar med kroppskontroll och medvetenhet i viktbärande övningar. Pilates utförs på träningsmatta på golvet. 

Pris
40min 710:-

Maila till Sara vid intresse: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

 

Besöksadress

  • Brunnsgatan 4A
  • 172 68 Sundbyberg
  • 08–28 99 22
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Hitta till oss